JOULUN PERINTEISET BBQ-HERKUT LISUKKEINEEN OVAT NYT VARATTAVISSA!
Perinteen mukaisesti tänäkin jouluna on tarjolla JJ:n savustamana Lihatukku Jouni Partanen Oy:n tuoresuolaamia noin 3 kg luuttomia pikkukinkkuja ja possun kylkirullia, sekä tietenkin muut tutut BBQ-herkut, NAM! Alta näet tarkemman listauksen tuotteista hintoineen, suluissa "tilausyksikön" koko. Lihavaihtoehdot: 8-10h savustettu luuton Pikkukinkku - 30,00 € / kg (2-3 kg) 8-10h savustettu Porsaan kylkirulla - 30,00 € / kg (0,8 kg) 12-14h savustettu Black Angus Brisket - 45,00 € / kg (1,0 kg) 10-12h savustettu Pulled Pork - 35,00 € / kg (0,5 kg) 4h savustettu Jalapeno-Cheddar Häränlihamakkara - 35,00 € / kg (~0,5 kg = 5 kpl) (Lihat M, GL ja makkara L, GL) Kinkut ja kylkirullat ovat noutohetkellä kuumia, muut tuotteet savustettu edellisenä päivänä ja pikajäähdytetty / pakattu vakuumiin. Lisukkeet: Coleslaw kaalisalaatti - 10,00 € / 500 g (M, GL) Marinoitu punasipuli - 10,00 € / 500 g (M, GL) Perunasalaatti - 10,00 € / 500 g (L, GL) Barbecue -kastike - 6,00 € / plo (Sweet, Santa Sauce, Chipotle) (M, GL) Briossisämpylä + burgertasku – 1,00 € / kpl (L) Varaukset 20.12. mennessä sähköpostitse myynti@jjsbbq.fi, laita viestiin otsikoksi KINKKU/SALO tai KINKKU TURKU tai puhelimitse 040 763 0263 (whatsapp, viestit ja puhelut). Vahvistan tilauksen viimeistään viikon sisällä. Tuotteiden nouto: - 22.12. klo 16.30-17.00 Paimion Nesteeltä ja klo 17.30-18.00 Turun Kauppatorilta - 23.12. klo 16.00-18.00 ravintolalta osoitteesta Myllyojankatu 2A, 24100 SALO. Maksu noutaessa kortilla tai käteisellä. HUOM! Kaikki toimitukset: PAIMIO & TURKU: https://www.facebook.com/events/585930228880995/ SALO: https://www.facebook.com/events/2166739970298536/ ------- YRITYKSET: Savustettu pikkukinkku on herkullinen joululahja, josta puhutaan vielä pitkään! Ota yhteyttä, kerron vaihtoehdoista. PIKKUJOULUIHIN SAVULIHAA? Mikäli juhliesi syömäpuoli on vielä päättämättä, tutustu näihin vaihtoehtoihin: www.jjsbbq.fi/boksi LAHJAKSI LIHAA: JJ:n lahjakortit ovat saatavilla 20,00 - 100,00 € summille, NAM! |